Hold distancen

Pipeline er et spændende lærings- og teamprojekt. Hastighed, præcision, koordination og kommunikation. Pipeline er en glimrende metafor for kommunikation og flow inden for organisationer.
Bolden symboliserer et projekt, hvor gruppens medlemmer er nødt til at samarbejde. Læringsværktøjet er også en super god energizer med et højt output. Gruppen har til opgave at transportere bolden over en vis afstand fra et sted til et andet. Hvordan vil det lykkes at få projektet gjort?
En kuglebane det lyder da nemt! Ja, men når reglerne skal overholdes og alle skal inddrages, så bliver det pludselig en udfordrende opgave. Kuglen symbolisere et projekt eller et tema, som teamet skal arbejde sammen om. Teamets opgave er at transportere kuglen fra en given position over en fastlagt distance og til et bestemt mål. Kuglen skal hele tiden bevæge sig fremad mod målet uden at blive berørt eller tabt undervejs. Den eneste måde hvorpå kuglen må bevæge sig er i denne pipeline – et system bestående af mini tagrender i mat plastik og efter et forudbestemt regelsæt.

Teamudvikling:

Intern kommunikation, tage ansvar, håndtere pressede situationer, give feedback, fokusere på målet.

Antal deltagere: 6-30 personer

Tidsforbrug: 30 -60minutter

pipeline er en samarbejdsøvelse
samarbejd om at få kuglen rundt på banenen
teambuilding